in ,

DJI dviga DOŽIVETJE upravljanja FPV-dronov na povsem NOVO raven

Očala DJI Googles Integra in krmilnik DJI RC Motion 2 omogočata nov način upravljanja z najbolj priljubljenim FPV-dronom na trgu, modelom DJI Avata.

DJI je že nekaj časa naj proizvajalec dronov, saj kljub temu, da je vodilni na svojem področju, vedno znova preseneča z inovacijami, kar je seveda zanesljiv način, da ostanete pred konkurenco. Najnovejša dodatka v njihovem portfelju, DJI Goggles Integra in DJI RC Motion 2, izkušnjo z droni DJI Avata postavljata na še višjo raven.

“DJI Goggles Integra in DJI RC Motion 2 ponujata izjemen nadzor in maksimalno udobje za poglobljeno prvoosebno izkušnjo letenja, zaradi česar je letenje z DJI Avata lažje in bolj zabavno,” pravi kreativni direktor pri DJI, Ferdinand Wolf. Z naprednimi zasloni mikro-OLED, video prenosom DJI O3+ z izjemno nizko zakasnitvijo in integriranim dizajnom so DJI Goggles Integra res videti kot popoln dodatek k modelu DJI Avata, skupaj z novim ergonomsko izdelanim krmilnikom DJI RC Motion 2.

DJI Goggles Integra ima dva zaslona s karakteristikami HD 1080p Micro-OLED, ki zagotavljata pristne barve, osupljive poudarke in podrobne sence z impresivno svetlostjo 700 nit. Zasloni imajo frekvenco osveževanja 100 Hz in certifikat TÜV Rheinland Low Blue Light, kar po besedah tovarne »zagotavlja bolj gladko in udobnejšo izkušnjo gledanja«. Tehnologija video prenosa DJI O3+ ponuja izjemno nizko zakasnitev 30 ms in stabilen video prenos za visokohitrostno fotografiranje iz zraka.

Očala za prvoosebno upravljanje se lahko pohvalijo z integriranim dizajnom, ki združuje naglavni trak in baterijo v eno samo napravo. Naglavni trak z vgrajeno baterijo je lahek in nudi do dve uri delovanja. In zahvaljujoč vgrajenemu GPS-u lahko upravljate z Avato tudi brez povezave s pametnim telefonom.

S tehnologijo zaznavanja gibanja in nadgrajeno krmilno palico krmilnik DJI RC Motion 2 uporabnikom vseh ravni omogoča “enostavno navigacijo, manevriranje in raziskovanje neba na edinstven način”, kot pravijo pri podjetju DJI. Nadgrajena krmilna palica in pospeševalnik s funkcijo vzvratne vožnje podpirata večsmerno letenje, vključno z navpičnim, vzvratnim in bočnim letom. Tako lažje prilagodimo smer oziroma izberemo primerno mesto za pristanek.

DJI Goggles Integra in DJI RC Motion 2 sta kupcem v več konfiguracijah pri pooblaščenih prodajalcih DJI na voljo od 28. marca. Očala DJI Goggles Integra so na voljo samostojno za 656 EUR, medtem ko DJI RC Motion 2 stane 179 EUR. DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2) vključuje DJI Goggles 2, DJI RC Motion 2 in DJI Avata in je na voljo za 1.419 EUR. Nazadnje, DJI Avata Explorer Combo vključuje DJI Goggles Integra, DJI RC Motion 2 in DJI Avata in je na voljo za 1249 EUR.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Novi RENAULT ESPACE: Austral za sedem potnikov

VW ID.2all – Instrumenti v RETRO STILU hrošča ali golfa