in ,

SONY ZV-E1 – Vrhunske SANJE vsakega pravega VLOGERJA

Sony ZV-E1 premore 35 milimetrski slikovni senzor polnega formata in možnost uporabe zamenljivih objektivov.

Danes je Sony predstavil popolnoma novo kamero, namenjeno vlogerjem in drugim ustvarjalcem video vsebin. Sony ZV-E1 je prinaša številne novosti, vključno s 35 mm senzorjem polnega formata za dodatno občutljivost slike. Po navedbah Sonyja je to tudi najmanjša in najlažja kamera za snemanje vlogov, ki ponuja možnost polnega formata na svetu.

Še več, Sony ZV-E1 uporabnikom omogoča zamenjavo različnih objektivov, ki uporabljajo Sonyjev nastavek E-mount. To je odlično za snemanje videov višje kakovosti in naredi fotoaparat bolj uporaben v različnih nastavitvah.

Če pogledamo v notranjost, vidimo, da kamero poganja procesor BIONZ XR. Le-ta ima osemkrat večjo procesorsko moč kot BIONZ X, kar omogoča hitrejše samodejno ostrenje, boljšo barvno reprodukcijo in večjo hitrost sličic. Na voljo je tudi petosni sistem optične stabilizacije slike, ki poskrbi, da stvari potekajo gladko, medtem ko stabilizacija dinamičnega aktivnega načina omogoča, da kamera sledi subjektu in ga ohranja v središču okvirja.

Ker je to namenjeno vlogerjem in ustvarjalcem video vsebin, ima ZV-E1 tudi odlično povezljivost s pametnimi telefoni. Z uporabo Sonyjeve nove platforme Creator’s Cloud lahko uporabniki hitro naložijo posnetke iz kamere in prepoznajo dele znotraj posnetega posnetka v 15, 30 in 60 sekundnih segmentih – kot nalašč za uporabo na družbenih medijih. Aplikacijo Creator’s App lahko uporabite tudi za daljinsko upravljanje funkcij kamere ter prenos slik in videa na pametni telefon.

Sony ZV-E1 s ceno od 2669 evrov dalje ni poceni. Pravzaprav je približno trikrat dražji od modelov Sony ZV-E10 in Sony ZV-1. Ima pa tudi veliko več funkcij kot te enote in ponuja visokokakovostno rešitev za tiste, ki potrebujejo vrhunski paket, brez nepotrebne dodatne teže standardnega DSLR-fotoaparata ali brezzrcalne kamere.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

LAMBORGHINI REVUELTO je naslednik Aventadorja

FORD Ranger Wildtrak X kot VEZNI člen med Wildtrakom in Raptorjem