in ,

Se nam še LETOS obeta SAMSUNG Galaxy S23 FE?

 FE – Fan Edition različice pametnih telefonov Samsung so namenjene predvsem kupcem, ki jim je v ospredju cena, kljub nekoliko okrnjenim funkcijam pa vseeno ponujajo »veliko muzike za relativno malo denarja«. Zadnja FE-različica je bil Samsung Galaxy S21 FE, ki se je prodajal zelo dobro, kljub temu pa ni dočakal naslednika v podobi Galaxy S22 FE.

Za generacijo S23 naj bi pri Samsungu vseeno pripravili tudi FE-različico, ki naj bi temeljila na čipu Exynos 2200, ki poganja pametne mobilnike serije S22. To morda ni najboljša novica, saj bo čip ob predstavitvi novinca star že dve leti. Na drugi strani to morda pomeni tudi, da bodo pri Samsungu uspeli odpraviti večino težav, ki so jih imeli pri modelih S22, med drugim izgubo GPS-signala in težave s S-Pen povezljivostjo.

Kot piše bloger SamMobile, lahko pričakujemo nadgradnjo kamere na 50 MP, možnost izbire med 128 in 256 GB prostora ter baterijo zmogljivosti 4.500 mAh, ni pa še jasno, kako hitro jo bo mogoče polniti.

Do uradne premiere je še nekaj mesecev, zato je možno, da bo Samsung do predstavitve Galaxyja S23 FE naredili še kakšne spremembe v specifikacijah. Upajmo, da se bo to zgodilo in da bodo težave z Exynosom rešene. V primerjavi z Galaxyjem S23 naj bi bila FE-različica cenejša za približno 200 evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Tablica GOOGLE Pixel Tablet bo nov predstavnik družine PIXEL

Prenovljena MAZDA3 z novo BARVO in modernejšimi TEHNIKALIJAMI