in ,

TAKŠEN naj bi bil iPHONE 15 Pro

Po spletu so zaokrožili tridimenzionalni modeli, ki naj bi prikazovali podobo nove generacije modelov iPhone Pro.

Slike, ki so se pojavile na spletu, prikazujejo, da bo novi iPhone 15 Pro imel velik zaslon, štiri kamere in kovinsko ohišje. Novi renderji prav tako prikazujejo podobno obliko kot smo je bili vajeni pri prejšnjih različicah modela iPhone, a bo z novo generacijo pridobil ohišje iz titana, kar je velika sprememba.

Seveda pa je mogoče opaziti tudi nekatere spremembe, ki jih bo prinesel novi model, kot je na primer manjši izrez na vrhu zaslona in nekoliko drugačna postavitev kamer. Poleg tega naj bi imel novi iPhone 15 Pro tudi večjo baterijo in hitrejši procesor.

Ena izmed pomembnejših novosti naj bi bil tudi potopni objektiv oziroma periscope lens.

Apple želi modele Pro modele nekoliko oddaljiti od običajnih iPhonov, zaradi česar bo nova generacija najverjetneje deležna konkretnih izboljšav na področju kamer, tudi s pomočjo potopnega objektiva, kar naj bi omogočalo večjo povečavo, novo pa bo tudi tipalo za zaznavo svetlobe. To bo koristno za fotografiranje v slabih svetlobnih pogojih in za zmanjšanje preosvetlitve.

Ohišje pametnega mobilnika iPhone 15 Pro bo iz titana.

Čeprav Apple še ni uradno potrdil nobenih podrobnosti o novem iPhone 15 Pro, so te slike zagotovo vzbudile veliko zanimanja med uporabniki, ki že nestrpno čakajo na novo generacijo pametnih mobilnikov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

TOGG T10X – Turški prodajni HIT med avtomobili

POLESTAR 4 bo končno pokazal svojo PODOBO