in ,

Slušalke HUAWEI Freebuds 5 z NENAVADNO obliko, a izjemno KAKOVOSTJO zvoka

V svetu brezžičnih slušalk za zahtevnejše uporabnike je kar precej izbire, a Huawei je s Freebuds 5 pripravil zelo konkurenčen produkt s številnimi zanimivimi funkcijami.

Za slabih dvesto evrov tako kitajsko podjetje ponuja brezžične slušalke Freebuds 5, ki si jih je mogoče omisliti v treh barvnih možnostih (Ceramic White, Silver Frost ali Coral Orange). Polnjenje omogoča do 30 ur uporabe, kar je precej več kot pri prejšnji generaciji, pri Huaweiju pa so izboljšali tudi odzivnost na spodnjem delu frekvenčnega polja, ki sedaj seže vse do 16 Hz.

To je odlična novica za vse, ki so se doslej pritoževali, da tovrstne slušalke ne omogočajo poslušanja pravih basov, za glasbene sladokusce pa je na krovu še prilagodljiv izravnalnik zvoka, ki le-tega optimizira na podlagi dimenzij ušesa, načina nošenja in glasnosti.

Glavna razlika v primerjavi s prejšnjo generacijo pa je vsekakor sama oblika slušalk, nekako v obliki fižolčka, za katero pri Huaweiju trdijo, da pripomore k dodatni kakovosti zvoka in boljšemu stiku z ušesom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

RAČUNALNIŠKA upodobitev nove DACIE DUSTER (2024)

ALFA ROMEO: Leta 2024 bo na voljo ekvivalent Jeepu AVENGERJU