in , , ,

BANG & OLUFSEN Ferrari Collection prenaša ITALIJANSKO strast v AVDIOFILSKE vode

Podjetje Bang & Olufsen je izdalo serijo avdio naprav, ki so nastale v sodelovanju s Ferrarijem. Ferrari Collection, kot je primerno poimenovana, bo na voljo na spletu in v izbranih trgovinah Bang & Olufsen in Ferrari.

Največji in najdražji zvočnik, ki ga je ustvaril ta dvojec, je posebna različica naprave Beosound 2. Zvočnik je izdelan iz visokokakovostnega aluminijastega stožca, v katerem so nameščeni zmogljivi zvočniki, ki zagotavljajo 360-stopinjsko zvočno izkušnjo doma. Ferrarijeva različica zvočnika izstopa zaradi ohišja iz poliranega rdečega aluminija in majhnega logotipa poskočnega konjička. Cena? 4.999 evrov v Evropi in 4.999 ameriških dolarjev v ZDA.

Naslednji je Beoplay H95. To so vrhunske slušalke podjetja Bang & Olufsen, ki imajo po meri izdelane titanove pretvornike in prilagodljiv sistem za odpravljanje hrupa, ki ga je mogoče prilagoditi z vrtenjem aluminijastega obroča na ušesnem nastavku. Izdaja Ferrari izstopa zaradi črne barve, lasersko vrezanih logotipov Bang & Olufsen in Ferrari ter mrežic zvočnikov iz titana z rdečim odtenkom. Kupci bodo morali za H95 odšteti 1.299 EUR ali 1.299 USD.

Tretji od štirih izdelkov v ponudbi je Beosound Explore. To je prenosni zvočnik Bluetooth, ki omogoča do 27 ur predvajanja glasbe. Ohišje zvočnika je anodizirano v kombinaciji rdeče in črne barve in ima tudi Ferrarijevo značko. Stane nekoliko bolj razumnih 249 EUR ali 249 USD.

Nenazadnje so tu še prave brezžične slušalke Beoplay EX. Ponašajo se z aktivnim odpravljanjem šumov, šestimi mikrofoni in brezžičnim polnilnim ohišjem, ki zagotavlja do 20 ur poslušanja. Različica Ferrari ima rdeče polnilno ohišje, desna ušesna slušalka pa ima tudi vgraviran logotip italijanskega proizvajalca avtomobilov. Bang & Olufsen za slušalke EX zahteva 499 EUR ali 499 USD. Torej niso ravno poceni.

Galerija: Bang&Olufsen Ferrari Collection

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PORSCHE in PUMA sta s posebno izdajo ŠPORTNIH copat obeležila 60 LET modela 911

Električna REINKARNACIJA Katrce: Renault 4 bližnje PRIHODNOSTI