in , ,

HYUNDAI Tucson s PRENOVO dobil popolnoma novo NOTRANJOST

Prenovljeni Tucson ima povsem novo notranjost s panoramskim ukrivljenim zaslonom.

Hyundai je predstavil prenovljeni Tucson, ki bo prihodnje leto predstavljen v Evropi in predvidoma tudi v ZDA. Podjetje o križancu za zdaj še ni povedalo veliko, ima pa “evolucijsko” obliko Parametric Dynamics, ki je takoj prepoznavna. Kljub temu, da je križanec dobro poznan, ima novo masko hladilnika in posodobljene svetlobne enote Parametric Jewel.

Posodobitve se nadaljujejo spodaj s spremenjenim odbijačem in navidezno zaščitno ploščo. Dodatne spremembe so omejene, vendar so pri avtomobilskem proizvajalcu povedali, da lahko pričakujemo nova platišča in spremenjen zadnji del.

V notranjosti lahko vidimo novo notranjost z minimalističnim volanom s tremi kraki in bolj tradicionalno armaturno ploščo. Zadnja sprememba omogoča, da je crossover opremljen s panoramskim ukrivljenim zaslonom, ki je sestavljen iz 12,3-palčnega digitalnega instrumentnega sklopa in pripadajočega 12,3-palčnega infozabavnega sistema.

Spodaj so nova stikala in premaknjene odprtine za dovod zraka. Pridružuje se jim nova sredinska konzola, na kateri so brezžični polnilnik za pametne telefone in dve držali za skodelice. Drugje je prestavna ročica prestavljena na volanski drog, na voljo pa je tudi več fizičnih upravljalnih elementov.

Več o modelu Tucson bomo izvedeli v prihodnjih tednih, model korejske različice pa bo na voljo v dveh novih barvah, znanih kot Fine Green Matte in Ultimate Red Metallic. Avtomobilski proizvajalec je tudi povedal, da lahko pričakujemo novo tribarvno notranjost z odtenki zelene, črne in sive barve.

O podrobnostih glede pogonskega sklopa za zdaj še ni govora, vendar so prejšnja poročila nakazovala, da bi lahko prišlo do manjših izboljšav na vseh področjih.

Galerija: prenovljeni Hyundai Tucson

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

POZABLJENE študije: Citroën C-CACTUS Concept iz leta 2007

RENAULT Master z električnim in dizelskim motorjem ter POGONOM na VODIK