in ,

Lamborghini Huracán Sterrato All-Terrain – Gremo se offroad…

Lamborghini Huracán Sterrato All-Terrain – Gremo se offroad…

Samo zato, ker STJ praznuje konec Huracana in motorja V10, ne pomeni, da bo Lamborghini prenehal predstavljati nadaljnje posebne modele. Do konca letošnje proizvodnje je še vedno čas, da na trg pripelje dodatne različice vstopnega Lamborghinija. Najnovejša se zdaj imenuje All-Terrain in zajema terenskega duha že tako pustolovskega modela Sterrato.

Lamborghini se je nenavadno odločil, da bo Huracán Sterrato All-Terrain razkril na milanskem tednu oblikovanja. Dvignjen športni avtomobil je na voljo v štirih različnih maskirnih barvah, ki jih je zasnoval studio Ad Personam podjetja. Oblikovalce pa so za vsako od barvnih površin navdihnili različni motivi.

Ti Lamborghiniji nosijo zares terenska imena – prevedeno: sneg, pesek, gozd in zemlja

Nosijo imena NEVE (sneg), SABBIA (pesek), BOSCO (gozd) in TERRA (zemlja). Vsem je skupen mat črn videz strehe in pokrova motorja ter strešnih nosilcev in prečk. Da, Huracán Sterrato All-Terrain je športni avtomobil, ki je že opremljen s strešnim prtljažnikom ex works. Vendar pri tem ni osamljen, saj ima to lastnost tudi podobno prenovljeni Porsche 911 Dakar. Ne glede na barvo je All-Terrain opremljen z 19-palčnimi mat črnimi kovanimi platišči in matiranim, temnim spodnjim delom karoserije. V notranjosti Lamborghini doda značko Ad Personam, karbonski preplet z Alkantaro in temno kromirano oblogo.

Vas zanima? Potem ste žal že prepozni. Vseh dvanajst vozil je že dodeljenih. Mimogrede, model All-Terrain je del celotne proizvodnje modela Sterrato, ki znaša 1.499 enot. Od dvanajstih vozil so štiri (po eno od vsake zasnove) namenjena za Bližnji vzhod in Afriko (EMEA). Preostalih osem bo dobavljenih strankam v Združenih državah Amerike, Latinski Ameriki, Evropi, azijsko-pacifiški regiji in Avstraliji.

Če bo Lamborghini predstavil še enega posebnega Huracana, tudi ta ne bo več na voljo, saj so preostale serije že približno leto dni razprodane. Njegov naslednik bo končno predstavljen letos, vendar bo (morda) prešel na priključno hibridni pogonski sklop V8.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vohunske fotografije Hyundaija Ioniq 6 N, ki bi lahko prišel leta 2025

Smart #5 Concept: prve skice novega SUV-ja srednjega razreda