in ,

FOSSIL HYBRID HR: Pametna ura, ki jo polnite samo vsaka dva tedna

Pri znamki Fossil so predstavili prav posebno pametno uro, ki jo odlikuje predvsem smotrna raba energije.

Zadevščina je že na voljo v Fossilovi internetni trgovini, med najpomembnejše lastnosti pametnega časomera pa vsekakor velja uvrstiti hibridno funkcijo, kar pomeni, da ima ura tako mehanske kazalce kot digitalni zaslon, ki deluje po principu tehnologije e-ink. Slednjo srečujemo predvsem pri bralnikih elektronskih knjig, odlikuje pa jo predvsem nizka poraba energije, zaradi česar je to pametno uro v povprečju potrebno polniti le vsakih štirinajst dni.

Na drugi strani ima e-ink tudi svoje slabše plati, saj ne omogoča ogledov video posnetkov, je pa kljub temu Fossil Hybrid HR zelo funkcionalna ura, saj omogoča popolno prilagoditev glede na želene funkcije, med katerimi seveda ne smejo manjkati izpis informacij o telesni aktivnosti, možnost prebiranja elektronske pošte, predvajanje glasbe in spremljanje objav na družbenih omrežjih.

Povezovanje z drugimi napravami poteka prek vmesnika Bluetooth 4.2, ura je odporna na vodo (3 ATM) in ima 55 mAh-baterijo. Ura je na voljo v dveh različicah, in sicer kot Hybrid Collider HR za moške (22-milimetrski pas) in Hybrid Charter HR za ženske (18-milimetrski pas). Premer ohišja je v vsakem primeru 42 milimetrov, za uro pa je potrebno odšteti 199 evrov. Na voljo je tudi različica z ohišjem iz nerjavnega jekla, po ceni 219 evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Izbira zmesi gum za Brazilijo: Ekipe tokrat z najtršimi zmesmi Pirellija

DANIIL KVJAT nam je predstavil stezo v INTERLAGOSU