in ,

3,25 milijona dolarjev za VILO s pogledom na DIRKALIŠČE

V Kaliforniji najdemo nekatere najdražje nepremičnine v Združenih državah Amerike, v puščavi Coachella Valley pa se nahaja tudi draga meka za bogate avtomobilske navdušence, znana kot Thermal Club.

Thermal Club je bil še slabo desetletje nazaj le ideja, zdaj pa obsega 170 hektarjev posesti, s štirimi dirkališči in 268 stanovanjskimi enotami. Pred nekaj dnevi so eno od vil s pogledom na dirkališče prodali za 3,25 milijona dolarjev, poroča Los Angeles Times.

Ob že omenjenem razgledu ima hiša pet spalnic, osem kopalnic in ogromno dnevno sobo ter lastno telovadnico. Thermal Club je dostopen samo članom, kar pomeni, da morate tam imeti v lasti nepremičnino, da lahko dostopate do dirkališča in drugih objektov, razen če tam poteka poseben dogodek. Michelin je na primer v preteklosti že imel predstavitev novih pnevmatik v Thermal Clubu.

Vile v naselju Thermal Club so velike med 550 in 900 kvadratnimi metri, članom pa je za sproščanje na dirkališču vedno na voljo 87 vozil. Za doplačilo je lastnikom na voljo tudi čistilni servis za hišo in mehanik za avtomobil, poskrbijo pa tudi za dostavo hrane.

Galerija: Thermal Club Coachella Valley

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Tema rasizem: LEWIS HAMILTON kritizira FORMULO 1

Ali je FERRARI “slab”, ker spi na starih lovorikah?