in ,

MONTBLANC 1858 Geosphere: V čast neustrašnim alpinistom

Uro Montblanc 1858 Geosphere so navdahnile žepne ure znamke Minerva iz dvajsetih let prejšnjega stoletja, ki so bile ne samo točne, temveč tudi odporne na neusmiljene vremenske razmere.

Z Montblanc 1858 Geosphere se na odru luksuznih ur pojavlja še en primerek v modri preobleki. Pozornost je usmerjena na dve polobli, ki predstavljata severno in južno hemisfero in omogočata branje ustreznega časa za ves svet.

Vendar za razliko od lanske zelene različice v toplem bronastem ohišju nova ura izžareva bolj hladen čar in tako namerno ustvarja povezave z alpinističnim svetom.

S številčnico v temnomodri barvi, modrim pasom iz telečje kože Sfumato in ohišjem iz titana razreda 5 je ura zelo drugačna od svoje predhodnice. Titanu je nasprotje ohišje iz nerjavečega jekla, katerega keramični vložek je tudi modre barve.

Mehanizem svetovne ure, ki ga je razvil Montblanc in vključuje tudi 24-urno številčnico pri številki 9, je posebnost avtomatskega kalibra MB 29.25, ki deluje za bariero iz titana. Ura Montblanc 1858 Geosphere je odporna na vodo do 100 metrov globine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

RALF SCHUMACHER: Proizvajalci bi se lahko poslovili iz FORMULE 1

Superbike vs. MotoGP: Scott REDDING skoraj enako hiter kot dirkači MotoGP