in ,

LIVESTREAM: SAMSUNG bo danes predstavil Galaxy Note 20 in več drugih novosti

Samsung danes v sklopu dogodka Galaxy Unpacked predstavlja novo serijo Galaxy Note 20, težko pričakovanemu pametnemu telefonu sledilo pa bo sledilo še nekaj drugih naprav. Na voljo bo tudi prenos v živo, ki se začne ob 16. uri.

Zadnjih nekaj dni smo bili priča resnični poplavi informacij o napravah, ki jih bo Samsung predstavil danes. Videli smo renderje in specifikacije za Galaxy Note 20 in Note 20 Ultra, pa tudi za uro Galaxy Watch 3, slušalke Galaxy Live Buds, tablice Galaxy Tab S7 in celo preklopni pametni mobilnik Galaxy Z Fold 2.

Zaradi pandemije koronavirusa bo današnji Galaxy Unpacked izpeljan izključno v spletni izdaji, vendar verjamemo, da bodo pri Samsungu to storili na zanimiv način. Kakor koli že, vse je v duhu nove barve Mystic Bronze, v kateri bo Samsung ponudil vse, kar predstavlja danes.

Galaxy Unpacked se začne ob 16. uri po lokalnem času, oddajo v živo pa lahko spremljate tukaj z nami. Če po kosilu nimate pametnejšega dela, se znova ustavite na VMax.si in sledite prihodu novega Galaxy Note 20, ki bo nedvomno eden najpomembnejših telefonov v letošnjem letu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MATTIA BINOTTO ni več tehnični šef FERRARIJA

LEWIS HAMILTON: Takega boja za svetovnega prvaka nisem pričakoval