in ,

DYNAMIQ GTT 165: 50-metrska JAHTA za 25 milijonov dolarjev

Monaški proizvajalec jaht Dynamiq je predstavil model GTT 165, 50-metrsko jahto, za katero se zdi, da je za izraz luksuzna jahta skoraj podcenjevalen.

Dynamiq je predstavil nov model jahte z oznako GTT 165. Gre pravzaprav za prenovljeno različico 50 metrov dolge jahte, ki velja za vrh ponudbe proizvajalca jaht iz Monaka. Med drugim so dizajn uskladili z zasnovo drugih modelov iz serije GTT, ki vključujejo modele GTT 115, GTT 135 ter GTT 160, ki so ga predstavili marca 2020. Dynamiq sicer ponuja tudi seriji GTM in Global.

GTT sicer pomeni Gran Turismo Transatlantic, dodatek 165 ustreza dolžini 165 čevljev (kar je približno 50 metrov). S tem gre za največji model podjetja Dynamiq. GTT 165 ponuja skupno štiri palube. Na spodnji palubi je pet kabin (za 10 gostov) ali (za doplačilo) šest kabin (za 12 gostov). Na voljo je tudi pet kabin za devetčlansko posadko.

Jahta ima na glavni palubi tudi razkošen apartma za lastnika in spremljevalce. Le-ta vključuje dva stranska balkona, ki omogočata nekaj več zasebnega vzdušja. V apartmaju so tudi miza, kavč in velika kopalnica s prosto stoječo kadjo.

Oprema vključuje pohištvo in dodatke priznane italijanske modne hiše Bottega Veneta. Notranjost je zasnovana v slogu, ki bi moral spominjati na Maldive. Pri tem so uporabili umirjene barve in naravne materiale, kot sta les in kamen.

Vse od sprostitve v lastnem welness predelu na krovu do prijetnih obrokov tik ob odprti kuhinji – GTT 165 ponuja veliko možnosti. Prostori se lahko uporabljajo modularno zaradi velikih drsnih vrat. Omogočajo pretvorbo zgornje palube v prefinjeno jedilnico, s kaminom in tako ustvarijo popoln ambient za romantične večerje ali srkanje koktejlov in opazovanje sončnega zahoda.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

QUARTARARO in težave z ZAVORAMI: “Pa saj ne delam nič drugače kot drugi”

Šestnajstletnica NAJHITREJŠA na svetu