in ,

Travis PASTRANA in SUBARU WRX STI sta šla v GYMKHANI 2020 “do daske”

Če ste bili kdaj ljubitelj vratolomnih voženj, ste si zagotovo ogledali serijo Gymkhana, s Subarujevo vrnitvijo v serijo na YouTubu pa bo malo takih, ki bodo po ogledu ostali ravnodušni.

Pri Subaruju so ta teden v sodelovanju s podjetjem Hoonigan in relikros zvezdo Travisom Pastrano, ki je štafetno palico prevzel od Kena Blocka, predstavili svoj prvi video posnetek vozniških vragolij, ki ga poznamo kot Gymkhano.

Ko so pri Subaru Motorsports USA povedali, da bo v videu nastopil model WRX STI, so (namenoma?) zamolčali dejstvo, da gre za predelan model ki zmore kar 634 kW (862 KM) največje moči, pripravili pa so ga prav za Gymkhano 2020.

“Snemanje mojega prvega videa v Gymkhani je bilo neverjetno doživetje!” je povedal Pastrana. “Tako sem navdušen, da imam končno takšno priložnost in to še v svojem domačem kraju terda lahko oživim ideje, ki jih imam v predalu shranjene že leta. Poleg tega je Subaru zame ustvaril popoln STI. Neverjetno, koliko moči in oprijema ima ta stvar, in zdržal je vse, tudi najhujše obremenitve!”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ralf SCHUMACHER: Ti dirkači si NE ZASLUŽIJO sedeža v FORMULI 1

MINI Countryman Boardwalk želi na cesti predvsem IZSTOPATI