in

FORMULA 1 zanika skrivni načrt CEPLJENJA proti COVID-19

V medijih so se pojavile govorice, da naj bi veljaki Formule 1 pripravljali skrivni načrt za obvezno cepljenje proti Covidu-19 za vse udeležence.

Toda odgovorni Formule 1 so te govorice kategorično zavrnili in trdijo, da ne pripravljajo nikakršnega skrivnega načrta za cepljenje vse članov karavane kraljevega razreda motošporta.

Ker je objavljen koledar dirk sezone 2021 že ogrožen zaradi poročil, da bodo/so dirke v Melbournu in Šanghaju ter druge prestavljene, je švicarski časnik Blick navajal, da Formula 1 pripravlja načrt za razširitev protokola Covida-19, ki naj bi sedaj vseboval tudi cepljenje. “Lahko potrdim, da medijsko poročilo ne drži in da FIA in Formula 1 nimata takšnega načrta,” je za nemško televizijo n-tv povedal tiskovni predstavnik Formule 1.

Veljaki Formule 1 zavračajo poročila o tem, da naj bi pripravljali skrivni načrt za cepljenje vseh udeležencev prvenstva kraljevega razreda motošporta – Foto: HB Press

Poleg že omenjenih prizorišč je na začetku sezone 2021 ogrožena še ena dirka in to je VN Monaka v Monte Carlu, kjer prireditev brez gledalcev ni izvedljiva. Toda še večja vprašanja visijo na tem, ali lahko ekipe iz Velike Britanije sploh potujejo med izbruhom domnevno bolj nevarnega seva Covida-19.    

Komentiraj

Loading…

0

Uradno: ZIMSKA TESTIRANJA bodo v BAHRAJNU

BRAZILSKA dirka pod drobnogledom: Ali je pogodba s SAO PAULOM sploh veljavna?