in

Lewis HAMILTON & Grace LINDLEY: Kalifornijska ROMANCA novopečenega VITEZA?

Sedemkratni svetovni prvak se na novo sezono pripravlja v kalifornijskem Bevery Hillsu, kjer, kot vse kaže, ni osamljen.

Že pred dnevi je Hamilton na družbenih omrežjih objavil nekaj posnetkov iz kalifornijskih gora in sporočil: “Sem v hribih in vsakodnevno treniram, da bom svoje telo in duha pripravil na največje napore. S pomočjo višinskih priprav bom psihično in fizično še močnejši.”

Še decembra lani so bile stvari pri britanskem šampionu, ki je po novem letu postal tudi vitez, izgledale bistveno slabše, saj je po okužbi s koronavirusom in težavni dirki v Bahrajnu, na kateri je zasedel zanj skromno tretje mesto, skrušeno povedal: “Popolnoma sem uničen. Vesel sem, da sem sploh še živ.”

Precej verjetno je, da Hamiltonova mentalna svežina ni le posledica napornih višinskih priprav, saj so paparaci minuli ponedeljek zjutraj v svoje objektive ujeli, da je iz Hamiltonovega bungalova smuknila 23-letna ameriška manekenka Grace Lindley, kmalu za njo pa je hotel zapustil še novopečeni Sir Hamilton.

Komentiraj

Loading…

0

Nova HAMILTONOVA pogodba daje RUSSELLU dve priložnosti

MERCEDES razkriva težavo z MOTORJEM, ki jo želi popraviti do BAHRAJNA