in ,

WOLFF: Motivirati ekipo je največji IZZIV

Mislili bi si lahko, da bo imela prevladujoča ekipa kot je Mercedes lahko delo, vendar imajo tudi srebrne puščice svoje izzive, da ostanejo na vrhu.

In kateri bi lahko bili ti izzivi, s katerimi bi se soočali? Toto Wolff, šef ekipe Mercedes pravi, da bo motivacija ekipe za njih največji izziv.

V intervjuju za kolege iz Speedweek je Wolff dejal, da za prevladi ekipe stojijo nevarnosti. “Motivacija je eden izmed najtežjih vidikov. Zelo nevarno je imeti odnos, da si zmagovalec. Temu se moraš zoperstaviti. Ponovno se moraš motivirati, postaviti si cilje, ki jih vsi razumejo in vidijo tudi kot motivacijo zase,” pravi Wolff.

Toto Wolff meni, da bo motivacija ekipe letos največji izziv Mercedesa.

Sistem DAS, o katerem je bilo v lanski sezoni veliko govora, od letos ni več dovoljen. Zaradi tega je moral Mercedes prilagoditi dno dirkalnika. “Sprememba dna dirkalnika, kjer je odrezan del na zadnjem območju, je pri tehniki odločilna,” doda Wolff. “To nas je prisililo k premisleku celotnega koncepta. Zaradi tega ne moremo izključiti, da bi lahko Red Bull ali Aston Martin prišla do boljše rešitve,” še zaključi šef ekipe Mercedes.       

Komentiraj

Loading…

0

HÜLKENBERG ne bo rezervni dirkač ASTON MARTINA

Lando NORRIS: ALBONOVA zgodba dokazuje, da je F1 lahko KRUT ŠPORT