in ,

ALFA ROMEO v Bahrajnu zaradi pozitivnega testa brez šefa VASSEURA

Ekipa Alfa Romeo bo morala tridnevna predsezonska testiranja v Bahrajnu opraviti brez svojega šefa Frederica Vasseura, Francoz je bil pozitiven na test koronavirusa.

Foto: HB Press

Frederic Vasseur je bil pozitiven na test koronavirusa. To je ekipa Alfa Romeo sporočila včeraj zvečer. Šef ekipe zaradi tega ni prisoten ta predsezonskih testiranjih, ki so se pričela danes v Bahrajnu.

V okviru svojega rednega testa na Covid-19 je imel gospod Vasseur pozitiven rezultat in se je po predpisih francoskih organov podal v izolacijo v domači hiši. Drugi PCR-test, ki je bil opravljen dva dni pozneje, pa je pokazal negativen rezultat,” se glasi v izjavi za javnost ekipe. Vasseur ne kaže nobenih simptomov in je v dobrem stanju.

Toda iz varnostnih razlogov in ob upoštevanju francoskih predpisov, Vasseur ni pripotoval v Bahrajn in bo “naslednjih sedem dni delal od doma, kar zahtevajo lokalne oblasti,” tako Alfa Romeo, kjer so še zapisali, da njegova odsotnost ne bo imela vpliva na delo ekipe na predsezonskih testiranjih, saj je Vasseur operativen od doma, zaradi česar ni bil potreben njegov namestnik.  

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ena izmed treh SPRINTERSKIH DIRK bo izvedena v SILVERSTONU

Na testiranjih Formule 2 najhitrejši BECKMANN, LUNDGAARD in ARMSTRONG