in ,

VERSTAPPEN zavrnil govorice o MERCEDESU: Ni razloga za spremembo

Prihodnost kraljevega razreda motošporta je v marsičem negotova. Še posebej za dirkača ekipe red Bull, Maxa Verstappna.

Honda se po letošnji sezoni poslavlja iz Formule 1 in tako kot druge ekipe bo treba še videti, kako se bo Red Bull prilagodil novim pravilom za leto 2022. Ali ima dovolj zaupanja v Red Bull, da bo po tej sezoni ostal v ekipi?

Na te stvari sem že pogosto odgovarjal,” je Verstappen povedal uradni spletni strani Formule 1. “V moštvu se počutim zelo dobro in tako ali tako ni razloga, da bi to spremenil. Že pred programom motorjev sem bi vesel, kje sem in upam, da bomo lahko skupaj sodelovali še zelo dolgo. Ja, ni kaj dosti za povedati.” Dejstvo, da so o tem Verstappna znova vprašali na tiskovni konferenci v Portimau, je povezano z izgradnjo motornega oddelka, ki se pričenja pri Red Bullu.

Max Verstappen je v Portimau še enkrat zavrnil govorice o Mercedesu in poudaril, da ni nobenega razloga, da bi menjal ekipo, saj je srečen v Red Bullu – Foto: HB Press

Verstappna v zadnjih letih pogosto povezujejo z Mercedesom, a prihod Mercedesovega inženirja Bena Hodgkinsona bi lahko odpravil vse dvome. Vendar pa dvom ni beseda, ki se nahaja v Verstappnovem besednjaku. Ne samo v pogledu lastne prihodnosti pri Red Bullu, temveč tudi o svojem nastopu na tretji dirki sezone. “Vedno sem samozavesten in to nima nobene zveze s tem, ali na dirki zmagam ali ne. Upam le, da smo dovolj konkurenčni, kot smo bili na prvih dveh dirkah.”       

Flavio BRIATORE: Pri FERRARIJU morajo nehati ISKATI IZGOVORE

Daily Mail razkriva: RUSSELL bo še pred koncem sezone zamenjal BOTTASA!