in ,

George RUSSELL: Dvakrat smo imeli SREČO, a tako pač je v FORMULI 1

George Russell je na dirki v Melbournu stopil na tretjo stopničko, kljub temu, da je bil srebrni dirkalnik vse prej kot konkurenčen najboljšim.

George Russell - Foto: F1.com

Britanec je v Albert Parku maksimalno izkoristil ponujeno in po odstopu Maxa Verstappna in pred tem opravljenega postanka v boksih v fazi varnostnega avtomobila pristal na tretji stopnički. Po dirki je v pogovoru z Markom Webbrom priznal, da je imel kar precej sreče.

“Dejstvo je, da smo danes imeli kar nekaj sreče, celo dvakrat, in smo uspeli izkoristiti nesrečo drugih, a tako pač je. Trdo delamo, da bi se vrnili med najboljše in kar je najbolj pomembno, da se ne predajamo. Ni nam kazalo najbolje, a na koncu smo vseeno pristali na stopničkah, kar je lep rezultat. Če kdo zmore, je to Mercedes.”

“Kakorkoli obračamo, smo ta dirkaški vikend precej zaostajali za konkurenco, a na dirki se nikoli ne ve, kako se bodo stvari obrnile. Na koncu smo pristali na stopničkah in s tem moramo biti zadovoljni, pa čeprav se zavedamo, da bo pot priti vrhu še zelo strma.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sergio PEREZ: “Vesel sem STOPNIČK, toda izgubili smo MAXA”

VETTEL želi vedeti, kam gre DENAR od kazni, ki jih izreka FIA