in ,

STEINER: Ne bi rekel, da je MICK čez zimo naredil VELIKI KORAK

Mick Schumacher se očitno tudi v letošnji sezoni trudi držati korak z ostalimi dirkači, še vedno ni osvojil točk prvenstva, na zadnji dirki v Miamiju pa se je zapletel v nesrečo s Sebastianom Vettlom.

Medtem ko je Kevin Magnussen osvojil že 15 točk, Mick Schumacher še vedno čaka na svoje prve točk - Foto: HB Press

Günther Steiner zato ve, da mora narediti bolje. Šef ekipe Haas je že vrsto let v Formuli 1 in dobro ve, kaj šport zahteva od dirkačev.

Ker je Kevin Magnussen po vrnitvi opravil odlično delo, saj je do sedaj zbral 15 točk, tudi Steiner vidi, da je s tem dirkalnikom veliko mogoče. Vendar se zdi, da Schumacher potrebuje več časa, da izboljša svoje predstave in postane zanesljiv dirkač ekipe. Steiner je v pogovoru za kolege iz Speedweek.com zagotovil, da bo svojemu talentu namenil ta čas, v upanju, da se bo to v prihodnosti izplačalo.

Günther Steiner, šef ekipe Haas, pravi, da pri Micku Schumacherju po zimskem premoru ne opaža, da bi naredil veliki korak naprej – Foto: HB Press

Ne bi rekel, da je Mick čez zimski premor naredil veliki korak,” iskreno ugotavlja Steiner. “A on to ve in ima tudi dobre možnosti za svoje prve točke. Upam, da jih bo prej kot slej osvojil, saj si to želimo tudi v ekipi. Postaja bolj zrel,” še zaključi šef ekipe Haas.                 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

HAMILTON letos išče le izgovore in od RUSSELLA dobiva po nosu

Otmar SZAFNAUER o spremembah, ki jih je vpeljal pri ekipi ALPINE