in , ,

Land Rover Defender je pripravljen na offroad z orjaškimi odbijači in terenskimi pnevmatikami

Arctic Trucks je razkril svoj paket za Land Rover Defender 110. Predelava AT35, ki je bila prvotno predstavljena v Rusiji leta 2022, dodaja 35-palčne pnevmatike, dvignjeno vzmetenje, širok karoserijski paket in opcijsko notranjost, obloženo z usnjem.

Kot pri drugih gradnjah podjetja Arctic Trucks so tudi pri Defenderju v ospredju 35-palčne gume BF Goodrich KO2 za vse terene ali blatne terene, ovite okoli novega kompleta 20-palčnih kovanih platišč. Bistveno večje obutve so kombinirane z ogromnimi blatniki, ki so lahko izdelani v barvi karoserije ali v črni barvi in imajo vložke z ustreznim tlakom v pnevmatikah za vsak teren.

Druge vizualne spremembe vključujejo številne embleme Arctic Trucks, podaljšane aluminijaste stranske stopnice, točke za izterjavo v barvi Lava in povečane blatnike. Med opcijami sta tudi rezervno kolo polne velikosti na prtljažnih vratih in dodatne diode LED na strehi. Poleg tega lahko lastniki nadgradijo notranjost z novim usnjenim oblazinjenjem in premium talnimi preprogami.

Prevelika kolesa so prispevala k večji oddaljenosti od tal, vendar Arctic Trucks ponuja tudi dve možnosti za nadgradnjo vzmetenja. Prva je dvig standardnega zračnega vzmetenja za 15 mm (0,6 palca), pri čemer se ohrani njegova funkcionalnost. Na voljo je tudi možnost 10-stopenjsko nastavljivih blažilnikov Bilstein, ki dodajo dodatnih 20 mm (0,8 palca) oddaljenosti od tal.

Tuner se ni ubadal s pogonskim sklopom vozila Land Rover Defender, ki je lahko od šestvaljnega dizelskega motorja do V8 z dvema turbinama, odvisno od modela.

Vsak Land Rover Defender 110 AT35 je treba izdelati v dveh tednih, celoten postopek pa je potekal na sedežu podjetja Arctic Trucks v Banburyju v Oxfordshiru. Predelava stane 29.995 funtov pred obdavčitvijo in je združljiva z vsemi različicami modela Defender 110. Na žalost predelava AT35 še ni na voljo za karoserijski različici Defender 90 in 130.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nyobolt EV se napolni do 80 % v manj kot 5 minutah, a ponuja le 250 km dosega

Koncept Genesis X Gran Racer Vision GT v dirkaškem načinu s 1.540 KM