in ,

Volkswagen ID. Aero je konceptni ANTIPOD Tesli Model 3

Volkswagen je predstavil koncept ID. Aero, svojo prvo popolnoma električno luksuzno limuzino, ki se bo v serijski podobi zoperstavila Tesli Model 3 in BMW-ju i4.

Po psevdo-SUV-jih, kot sta ID.4 in ID.5, kombilimuzini ID.3 in enoprostorcu ID. Buzz, je ID. Aero štirivratni fastback, ki ga bodo od prihodnjega dela izdelovali na Kitajskem za kitajski trg. Istega leta pa bo Volkswagen predstavil tudi različico, prilagojeno ameriškim in evropskim okusom ter izdelano v Nemčiji v tovarni v Emdnu.

Volkswagen novinca opisuje kot premium srednje veliko limuzino za kitajske družine višjega sloja. Volkswagen ID. Aero tako prenaša obstoječi oblikovni jezik ID v kupe-limuzino z dolgo medosno razdaljo, ki obljublja veliko notranjega prostora.

Značilnosti sprednjega dela so tanki LED- matrični žarometi, svetlobna črta, ki se razteza po širini nosu, podobno je tudi na zadku, ki spominja na Audi Sportback. Ime Aero ni izbrano naključno, saj ima vozilo količnik zračnega upora vsega 0,23, baterija zmogljivosti 77 kWh pa omogoča do 620 kilometrov dosega.

Galerija: Volkswagen ID. Aero

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Christian HORNER: Sprašujem se, ali Daniel RICCIARDO sploh še želi dirkati v F1

Nelson PIQUET v NEMILOSTI javnosti zaradi RASISTIČNE izjave proti HAMILTONU