in ,

MUGEN predstavil dva KONCEPTA za TOKIJSKI avtosalon

Hondin hišni predelovalec, ki se ga mnogi spomnijo tudi kot ime iz Formule 1, bo v glavnem mestu predstavil konceptna modela ZR-V in Civic Type R.

Za osnovo so pri Mugenu vzeli hibridno (e:HEV) različico modela ZR-V, ki je japonska različica modela HR-V. Kot se za športni koncept spodobi, so mu namenili nekaj športnih dodatkov, kot so sprednji prag, vertikalne reže v maski hladilnika in dodali nekaj aluminija na stranske pragove.

Omenimo tudi nov komplet lahkih platišč v dvobarvni kombinaciji, nova vzvratna ogledala, štiricevni zaključek izpušne cevi in velik spojler nad vrati prtljažnika. Povejmo še, da model ZR-V na japonskem tržišču poganja hibridni pogonski sklop z dvolitrskim bencinskim motorjem in elektromotorjem.

Mugen Honda ZR-V Concept

Precej manj je znanega o Mugenovi predelavi Civica Type R, ki naj bi ga pri hišni predelovalski hiši predelali po svojih visokih standardih. Pričakujemo lahko drzen aero paket, mnogi ljubitelji tega športnega modela pa si želijo, da bi Mugenovi inženirji kakšno svojo čarovnijo pripravili tudi pod motornim pokrovom.

Mugen Honda Civic Type R Concept

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Električni motocikel DAVINCI DC100 se bo predstavil na CES-u

MANSORY se je lotil še ene predelave MASERATIJA MC20